Ce ar trebui sa iti iti puna la dispozitie orice service auto serios


Ai in vedereIti planifici sa iti faci revizia generala a autoturismului sau iti doresti doar sa scapi de anumite probleme care au intervenit de ceva timp? Ar trebui sa cunosti un service auto profesionist! Cum sa alegi din cate service-uri ce se afla pe piata? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor precizeaza mai multe mentiuni ce ar fi Service auto Bucuresti bine sa le respectam.

Ce sa verifi atunci cand alegem un service auto? La tarife, la ce distanta se situeaza fata de locuinta ori la modul in care isi respecta sarcinile lucratorii? Citeste cateva sfaturi pe care sa ti le amintesti de fiecare data cand iti predai automobilul pe mainile service-urilor auto. Nu trebuie sa lasi in torpedou lucruri de valoare Fii atent la lucrurile uitate in automobil in intervalul in care acesta este la reparat. Motivul? S-ar putea ca in zilele respective sa ai nevoie de acte sau obiecte service auto cum ar fi telefonul, casetofonul, hartile rutiere .

Cere seriozitate totala. Un service care se respecta ofera o sala de asteptare de unde poti vedea service-ul, clientul avand oportunitatea de a observa cum se lucreaza la autoturismul tau. Pe langa aceasta, dupa finalizarea reparatiilor tehnicianul auto care a reparat masina este obligat sa puna la dispozitia consumatorului componentele defecte ce le-a schimbat si sa comunice ce anume s-a defectat la ele.